Bedford House

Area
1500 sq ft
Status
Completed
Type
Workplace
Client
Private

This North London project was originally part of a drab 1960s office block, now given a much-needed contemporary update to create an inspiring workplace, suited to modern office life.

We stripped back the outdated interior to reveal the original structure and reconfigured the plan to include a dedicated glazed meeting room, enhancing the light and airy feel of the new space. Across the office, a small breakaway space offers the possibility of more informal and flexible work collaboration.

A simple palette of materials was introduced, with primary materials including lime washed birch-faced ply joinery, metal framed internal glazing, dropped light fittings, and exposed shelving.

The resulting office is a calm, rational space that is more conducive to team-based, collaborative working.

Back to Workplace