Canonbury Park South

Area
2,605 sq ft
Status
Complete
Type
Residential
Client
Private Client

This project in North London saw the complete refurbishment, expansion and improvement of the four storey Georgian house. Extending to the rear of the property, the internal spaces were rationalised.

A large open plan ground floor space, centred around a remodelled staircase allowed room for a generous kitchen, informal dining and family area, opening directly into the garden. The project paid extreme attention to the small details in replicating original Georgian features of the house, while implementing a strong contemporary finish throughout.

The scheme implemented state of the art sustainable technologies, significantly reducing energy consumption to near Passivhaus standards – proving that green  credentials don’t have to compromise design quality.